Буковинські митники завадили ввезенню в Україну сировини для тютюнових виробів

Чернівецькі митники виявили сировину для виготовлення тютюнових виробів, яку намагались ввезти до України у спеціально виготовленому сховищі.

Про це повідомляє Чернівецька митниця.

Громадянин України, прямуючи з Румунії у приватних справах через пункт пропуску «Порубне-Сірет» Чернівецької митниці, для проходження митного контролю обрав смугу руху «зелений коридор», чим засвідчив, що не переміщує товарів, обов’язкових до декларування.

Однак, при проведенні поглибленого догляду автомобіля, посадовими особами митниці виявлено приховані від митного контролю 55 картонних коробок з фільтр-паличками для виготовлення сигарет, які знаходились в спеціально виготовленому тайнику (сховищі).

Сховок виготовлено у вантажному відсіку автомобіля шляхом встановлення додаткової передньої перегородки вантажного відсіку автівки, за рахунок чого утворено порожнину, в яку і було поміщено 55 картонних коробок з фільтр-паличками.

Посадовими особами митниці запроваджено справу за ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України.

Фільтр-палички вагою понад 290 кг і вартістю майже 150 тис. грн., а також автомобіль, в якому вони переміщувались – тимчасово вилучено.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар