На Буковині поліціянти повідомили про підозру місцевому жителю у переправленні чоловіків через кордон поза пунктами пропуску

Протиправну діяльність 42-річного жителя Сучевенської громади викрили працівники відділення № 5 (Глибока) Чернівецького райуправління поліції спільно інспекторами Державної прикордонної служби. «Квиток» до Республіки Румунія коштував від 6 до 12 тисяч євро з «клієнта». 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

6 червня в адміністративних межах села Корчівці, прикордонники спільно з працівниками поліції викрили чоловіка, коли той на автомобілі «ВАЗ-2106», намагався доправити 4 чоловіків призовного віку до лінії розмежування державного кордону.

Під час досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що 42-річний місцевий житель, знаючи про чинні тимчасові обмеження щодо виїзду військовозобов’язаних осіб через державний кордон України, з метою власного збагачення, сприяв у переправленні чоловіків за кордон. Буковинець доправляв на власному авто «туристів», які бажали потрапити до сусідньої Республіки Румунія, оминувши пункт пропуску. Вартість «квитка» оцінювалась від 6000 до 12000 євро з особи.

Нараз слідчі поліції під процесуальним керівництвом Глибоцького відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар