За минулу добу рятувальники на Буковині ліквідували 5 пожеж, врятовано 1 людину

У Чернівцях сталсоя займання у п’ятиповерхівці, у Сокирянах – сміття на несанкціонованому сміттєзвалищі. Також загоряння були на відкритій території та у складському приміщенні.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Чернівецькій області.

Увечері 9 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення від сусідів про пожежу в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхівки. 

Рятувальники Групи пожежогасіння Аварійно-рятувального загону спеціального призначення прибули на місце події та, увійшовши всередину, виявили в квартирі чоловіка. Вогнеборці допомогли йому вийти з задимленого приміщення, врятувавши життя. 

Пожежу рятувальники ліквідували на площі 2 кв. м. Полум’я пошкодило меблі та домашні речі. Попередня причина пожежі — необережність під час паління. 

Уранці 10 червня у місті Сокиряни Сокирянської територіальної громади Дністровського району сталося загоряння сміття на несанкціонованому сміттєзвалищі.

На місце події прибув черговий караул 8 державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники ліквідували пожежу на площі 1 га. Вогонь знищив сміття. 

Причина пожежі встановлюється. 

Ще дві пожежі протягом доби вогнеборці ліквідували на відкритій території у місті Чернівці та селищі Глибока Глибоцької територіальної громади Чернівецького району. 

Крім того, у селі Іспас Вижницької територіальної громади Вижницького району було ліквідовано пожежу у виробничому та складському приміщеннях на одному з підприємств.

Реклама

Залишити коментар