У Чернівцях поліціянти повідомили чоловіку про підозру у зберіганні наркотиків у великих розмірах

В кінці березня цього року поліціянти задокументували протиправні дії 31-річного буковинця, який незаконно зберігав при собі психотропні речовини без мети збуту. Відповідно до чинного законодавства, за вчинення такого правопорушення фігуранту загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції чернівецької області.

31 березня патрульні поліцейські на одній із вулиць Чернівців зупинили підозрілого чоловіка для перевірки документі. Спілкуючись із правоохоронцями буковинець видав заборонені речовини. Для документування кримінального правопорушення прибула слідчо-оперативна група Чернівецького райуправління поліції, яка виявила та вилучила у чоловіка зіп-пакет із речовиною, ззовні схожою на наркотичну.

Поліціянти з’ясували, що 31-річний житель села Стара Жадова зберігав наркотичний засіб для власного вживання.

Результати експертизи засвідчили, що вилучене у своєму складі містить психотропну речовину – амфетамін, обіг якої в Україні обмежено.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар