У Чернівцях судитимуть чоловіка, який обвинувачується у незаконному зберіганні наркотиків у великих розмірах

Слідчі поліції зібрали докази вчинення 46-річним місцевим жителем кримінального правопорушення та наразі матеріали провадження з обвинувальним актом скерували до суду для розгляду. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці Чернівецької області продовжують проводити заходи спрямовані на протидію незаконному обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

Під час проведення слідства працівники Чернівецького районного управління поліції спільно з колегами з Управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП викрили 46-річного жителя обласного центру, який незаконно придбав та зберігав наркотичні речовини для власного вживання. Проводячи поверхневу перевірку, поліцейські виявили та вилучили поліетиленовий пакет із речовиною схожою на наркотичну.

Правоохоронці вилучили речовий доказ та направили на проведення відповідної експертизи. Результати підтвердили, що вилучена речовина містить в своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено в Україні – PVP та вагою понад 8 грамів.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду.

Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Реклама