Не впорався з кермуванням та допустив зіткнення з вантажівкою: на Буковині розслідують обставини аварії з потерпілим

Дорожньо-транспортна пригода сталася 4 червня в селі Путила. Унаслідок зіткнення автомобіля “ВАЗ-2121” з причепом вантажівки “MAN”, травмувався пасажир легковика. Лікарі госпіталізували потерпілого до медичного закладу. За фактом ДТП поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

Для встановлення обставин автопригоди на місці події працювала слідчо-оперативна група відділення № 1 (Путила) Вижницького районного відділу поліції.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що 21-річний водій автомобіля “ВАЗ-2121”, рухаючись по вулиці Українській в селі Путила, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з причепом вантажівки “MAN”, під керуванням 37-річного жителя Дністровського району.

Унаслідок аварії пасажир легковика, 26-річний місцевий житель отримав тілесні ушкодження. Екіпаж швидкої медичної допомоги доправив потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар