Поліціянти повідомили чернівчанину про підозру у зберіганні наркотиків

На початку травня співробітники Чернівецького райуправління поліції задокументували протиправні дії буковинця, який незаконно придбав та зберігав при собі психотропну речовину. За вчинення кримінального проступку фігуранту загрожує до п’яти років обмеження волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування поліціянти з’ясували, що 35- річний житель обласного центру зберігав при собі психотропні речовини без мети збуту. При здійсненні поверхневої перевірки правоохоронці виявили у буковинця зіп-пакет із речовиною, ззовні схожою на наркотичну. 

Правоохоронці вилучили речові докази та направили їх до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення відповідних експертиз.

Результати експертизи засвідчили, що вилучене у своєму складі містить психотропну речовину – PVP, обіг якої в Україні заборонено.

Наразі дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар