Кількість загиблих в «Епіцентрі» Харкова збільшилась до 18

Кількість загиблих унаслідок російської атаки на «Епіцентр» у Харкові збільшилась до 18.

Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов. Тим часом Харківська обласна прокуратура повідомила про 17 загиблих.

З-поміж 17 тіл наразі упізнано 13 жертв — це 10 працівників гіпермаркету та троє відвідувачів. Також залишається 5 заяв щодо людей, зниклих безвісти.

Відомо, що поранення отримали 48 людей.

Кількість жертв ще може зрости. Правоохоронці не припиняють пошуки, оскільки в гіпермаркеті можуть ще залишатися тіла. Слідчі встановили, що під час атаки на гіпермаркет в епіцентрі вибуху перебували щонайменше 20 людей.

Пошуки ускладнюються тим, що від деяких тіл майже нічого не залишилося, а територія магазину дуже велика. Не виключається також, що у гіпермаркеті є тіла людей, щодо яких не надходили заяви про зникнення.

Станом на 12:00 27 травня рятувальники розібрали близько 30% завалів. Доводиться призупиняти роботи під час сигналів повітряної тривоги, адже окупанти не вперше застосовують тактику подвійних ударів.

У поліції закликають: якщо ваші знайомі, рідні, сусіди не виходять на зв’язок після цієї атаки та ви припускаєте, що ці люди могли бути неподалік чи всередині під час удару, — звертайтеся до правоохоронців для допомоги в пошуках. Дізнатися всю інформацію щодо можливого збігу зразків ви можете у слідчого за номером: +380934943162.

Реклама