Зеленський розповів про втрати України та росії на Харківському напрямку

Президент України Володимир Зеленський заявив, що втрати під час наступу росіян у Харківській області складають вісім росіян до одного українця.

Про це він сказав в інтерв’ю журналістам із Казахстану, Киргизстану та Узбекистану.

“Їхній прорив у напрямку Харкова, який стався трохи більше ніж два тижні тому, [закінчився] військовими жертвами 1 до 8, один українець на вісім росіян”, — сказав він, зазначивши, що російському диктатору владіміру путіну “абсолютно наплювати на розуміння людського життя”.

“До цього на тиждень було близько 2−3 тис. жертв — я постійно отримую аналітику про вбивство російських військових. 2−3 тис. сімей втратили своїх дітей. Та йому абсолютно наплювати. путін у цей час у лазні перебуває, або де він там — у СПА, який показували неодноразово? Він у цей час займається зовсім іншим. Але ручки він свої маленькі не відмиє, звичайно, від усього цього кровопролиття”, — сказав він.

У матеріалі йдеться, що інтерв’ю із Зеленським мало відбутися в п’ятницю, 24 травня, в офісі президента в Києві, але плани різко змінилися: у четвер, 23 травня, журналістам із Казахстану, Киргизстану та Узбекистану повідомили, що Зеленський терміново їде, і “запропонували поїхати з ним на схід”. Таким чином, інтерв’ю відбулося в будівлі видавництва Vivat у Харкові, зруйнованій російською ракетою С-300.

Реклама

Залишити коментар