За минулу добу на Буковині сталося 12 пожеж

Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України в Чернівецькій області.

24 травня на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у селі Червона Діброва Глибоцької територіальної громади Чернівецького району. Пожежу помітили очевидці та викликали рятувальників. На місце події було направлено вогнеборців 14 державної пожежно-рятувальної частини та місцеві пожежні команди села Великий Кучурів, села Тарашани та села Опришени. Пожежу ліквідували на площі 90 кв. м. Причина пожежі коротке замкнення електромережі.

У селі Василівка Сокирянської територіальної громади Дністровського району горів житловий будинок. Пожежу помітили сусіди та викликали рятувальників. На місце події прибули рятувальники державного пожежно-рятувального поста 8 державної пожежно-рятувальної частини та місцеві пожежні команди. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 70 кв. м. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку. Попередня причина пожежі дитячі пустощі з вогнем.

У селищі Берегомет Берегометської територіальної громади Вижницького району сталося загорання у гаражі. Пожежу помітили власники та викликали рятувальників. До гасіння були залучені рятувальники 4 державної пожежно-рятувальної частини, 1 державний пожежно-рятувальний пост селища Берегомет та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ селища Берегомет. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 40 кв.м. Вогнем знищено гараж та автомобіль. Причину пожежі встановлюють фахівці.

Решта пожеж виникло у місті Чернівці, Чернівецькому та Дністровському районах, там горіло сміттєзвалище, сміття та суха трава.

Реклама

Залишити коментар