Буковинець постане перед судом за незаконну реалізацію та зберігання наркотичних засобів

Слідчі поліції Буковини зібрали обґрунтовану кількість доказів та скерували до суду обвинувальний акт відносно буковинця, який незаконно зберігав та розповсюджував наркотичну речовину – бупренорфін. Відповідно до санкції статті, чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Протиправну діяльність фігуранта викрили та задокументували співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в Чернівецькій області спільно з оперативниками відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що 44-річний житель Хотина придбав та зберігав з метою збуту наркотичні засоби. В подальшому, на території місцевої громади чоловік продав «клієнтам» таблетки білого кольору з надписом «Subutex».

Проводячи необхідні оперативні заходи, поліцейські задокументували декілька фактів збуту фігурантом наркотиків.

Співробітники поліції вилучили речові докази та направили їх на проведення експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Відповідно до висновку експерта надані на дослідження таблетки білого кольору, містять у своєму складі наркотичний засіб, обіг якого обмежено – бупренорфін.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно фігуранта до суду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 і 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар