За минулу добу на Буковині поліцейські задокументували дві ДТП з потерпілими

Минулої доби у селі Лашківка зіткнулися два транспортні засоби, унаслідок автопригоди травмувалися двоє водіїв та пасажирка. Ще одна аварія з потерпілим трапилася в селі Ожеве Дністровського району. В результаті зіткнення автівки з мотоциклом травми отримав 45-річний буковинець. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Учора, 19 травня, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Лашківка Чернівецького району.

Для з’ясування обставин на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції №2 (м. Кіцмань) ЧРУП та патрульні поліцейські. Попередньо правоохоронці встановили, що 31-річний житель села Берегомет, керуючи автомобілем «Fiat», зіткнувся з транспортним засобом «Volkswagen Passat», яким керував 22-річний буковинець.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримали двоє водіїв та 18-річна пасажирка автомобіля «Volkswagen Passat». Лікарі госпіталізували потерпілих до лікарні для надання необхідної допомоги.

Цього ж дня ще одна автопригода з потерпілими мотоциклістом трапилася у селі Ожеве Дністровського району. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення №1 (м. Сокиряни) Дністровського районного відділу поліції. Попередньо поліцейські з’ясували, що 73-річний житель міста Новодністровськ, керуючи автомобілем «ВАЗ 2106», зіткнувся з мотоциклом «Yamaha», під керуванням 45-річного місцевого жителя.

Внаслідок аварії водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання допомоги.

За обома фактами дорожньо-транспортних пригод слідчі поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар