На Буковині поліціянти повідомили чоловіку про підозру у зберіганні та збуті наркотиків

Співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю спільно з працівниками Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та СБУ задокументували протиправну діяльність 24-річного жителя Хотина. Чоловік отримав посилку з наркотиками для подальшої їх реалізації. Поліціянти затримали фігуранта, повідомили йому про підозру та звернулися до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці викрили 24-річного буковинця, який створив у Інтернеті онлайн-крамницю для отримання замовлень наркотиків. Фігурант для здійснення своєї протиправної діяльності використовував поштомати. Під час особистого огляду чоловіка правоохоронці виявили та вилучили у нього пластикову місткість із кристалоподібною речовиною білого кольору.

на буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у зберіганні та збуті наркотиків

Поліціянти затримали порушника в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Місткість із наркотичними речовинами працівники поліції направили на експертизу до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Її результати засвідчили, що у речовинах міститься особливо небезпечний наркотик-альфа – PVP та амфетамін. Попередня вартість вилученого становить понад 100 тисяч гривень.

на буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у зберіганні та збуті наркотиків

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 та ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

За вчинене фігуранту загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Реклама