Міноборони: за два дні роботи Резерв+ свої дані оновили 415 тисяч українців

Станом на понеділок, 20 травня, за два дні існування мобільного застосунку Резерв+ військово-облікові дані оновили вже 415 тисяч військовозобов’язаних українців

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко.

Зазначається, що при цьому через ТЦК та СП дані оновили 2944 військовозобов’язаних, призовників та резервістів, а через ЦНАПи – 3703.

“Тільки факти, 0 емоцій. Статистика Ваших оновлень: 2944: ТЦК та СП; 3703: ЦНАП; 415 094: Резерв +. Українці, українки! Ви – найкращі, найсучасніші! Ми зробимо все, щоб відповідати вашим очікуванням — зробити взаємодію з державою сучасною і технологічною”, – написала заступниця міністра оборони у Facebook.

Трохи раніше речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін в ефірі каналу “Київ 24” заявив, що за два дні існування Резерв+ свої дані оновили 260 тисяч військовозобов’язаних.

“Якщо говорити про застосунок Резерв+, сервіс, який запустився 18 травня й одразу ж викликав ажіотаж, то там близько 260 000 українців уточнили свої дані, фактично оновили свої дані”, – сказав він.

За словами Лазуткіна, через Резерв + облікові дані уточнило у 80 разів більше людей, ніж через ЦНАПи і ТЦК, хоча щодо останнього немає остаточних даних, оскільки “процес постійно триває”.

Речник Міноборони додав, що загалом у застосунку авторизувалися вже 600 тисяч українців, які перебувають як в Україні, так і за кордоном.

Реклама

Залишити коментар