Поліціянти Буковини задокументували дві ДТП, одна – зі смертельним наслідком

У селі Михальча внаслідок перекидання мопеда травмувався 19-річний буковинець. Ще одна аварія трапилася в селі Камʼяна. У результаті зіткнення двох легковиків 33-річна кермувальниця отримала травми, несумісні з життям. Наразі за обома фактами ДТП слідчі поліції розпочали кримінальні провадження. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У ніч з 17 на 18 травня, до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Михальча трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілим.

Для з’ясування обставин ДТП на місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та його відділення №1 (м. Сторожинець).

У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій мопеда отримав тілесні ушкодження. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.

минулої доби буковинські поліцейські задокументували дві аварії, одна – зі смертельними наслідком

Ще одна автопригода трапилася вчора, 18 травня, по вулиці Головній у селі Камʼяна. На місці події працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група відділення №1 (м. Сторожинець) ЧРУП. Попередньо поліціянти з’ясували, що 38-річний чернівчанин, керуючи автомобілем «Jeep», виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з транспортним засобом «ВАЗ-2104», яким керувала 33-річна буковинка.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водійка автомобіля «ВАЗ» отримала численні тілесні ушкодження та загинула на місці події. Тіло загиблої поліціянти направили для проведення судово-медичної експертизи.

Також у результаті аварії травмувалася 15-річна пасажирка цього ж транспортного засобу. Лікарі надали неповнолітній буковинці медичну допомогу без госпіталізації.

Водія, ймовірно причетного до скоєння ДТП, поліціянти затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості про дорожньо-транспортні пригоди слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби вилучено. Тривають слідчі дії.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар