За вчинення ДТП із потерпілим перед судом постане буковинець

Житель Вижницького району не впорався з керуванням легковика та допустив наїзд на велосипедиста. Унаслідок аварії буковинець отримав тілесні ушкодження. Наразі слідчі поліції завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт відносно винуватця ДТП.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Аварія трапилась 24 вересня минулого року в селі Чорногузи.

Під час досудового розслідування слідчі Вижницького районного відділу поліції встановили, що 54-річний житель села Мілієве керуючи автомобілем «Volkswagen Passat», проявив неуважність, не врахував дорожньої обстановки та допустив наїзд на 50-річного жителя села Виженка, який рухався на велосипеді.

У результаті наїзду велосипедист травмувався. Відповідно до висновку експерта, травми, які отримав потерпілий, відносяться до ушкоджень середнього ступеня тяжкості.

Наразі слідчі поліції завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Водію інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювала Вижницька окружна прокуратура.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар