За минулу добу на території Буковини ліквідували 10 пожеж та загоряння на відкритій території

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Чернівецькій області.

17 травня на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в господарській будівлі в селі Мілієве Вижницького району. Пожежу помітили сусіди та викликали рятувальників. На місце події прибули рятувальники 4 державної пожежно-рятувальної частини та місцеві пожежні команди села Іспас та села Мілієве. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 45 кв.м. та не допустили її розповсюдження. Причину пожежі встановлюють фахівці.

Того ж дня, горіла господарська будівля у селі Великий Кучурів Великокучурівської Територіальної громади Чернівецького району. Пожежу помітили очевидці та викликали рятувальників. На місце події прибули вогнеборці групи пожежогасіння Аварійно- рятувального загону спеціального призначення та місцева пожежна команда села Великий Кучурів. Площа пожежі 40 кв. м. Причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

І ще одна пожежа виникла у покинутому житловому будинку у селі Великий Кучурів Великокучурівської Територіальної громади Чернівецького району. На місце події прибули вогнеборці групи пожежогасіння Аварійно-рятувального загону спеціального призначення та місцева пожежна команда села Великий Кучурів. На момент прибуття площа пожежі склала 80 кв. м. До ліквідації залучалося 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. Причину пожежі встановлюють фахівці.

17 травня на спецлінію “101” надійшло повідомлення про пожежу сухої трави на відкритій території у місті Сторожинець Чернівецького району. Пожежу помітили очевидці та одразу викликали рятувальників. Для ліквідації пожежі було направлено рятувальників 6 державної пожежно-рятувальної частини. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 200 кв. м. Причину пожежі встановлюють фахівці.

Того ж дня, в селі Шипинці Кіцманської території громади Чернівецького району горіла суха трава на відкритій території. Площа пожежі склала 400 кв.м. Пожежу ліквідувало місцеве населення до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

Також загорання сухої трави та чагарників мали місце у селищі Путила Вижницького району, Чернівецькому та Дністровському районах. Загальна площа пожеж склала 0,400 га. Причини даних пожеж встановлюються фахівцями.

Реклама