Судитимуть буковинку, яка обвинувачується у вчиненні низки майнових злочинів

Поліцейські зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності 34-річної жительки села Пашківці, яка обкрадала своїх знайомих. За скоєне жінці загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час проведення досудового розслідування співробітники відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського райвідділу поліції встановили, що 34-річна буковинка впродовж травня минулого року по березень цього року вчинила дві крадіжки та замах на викрадення чужого майна.

Правоохоронці з’ясували, що перебуваючи в гостях у знайомих, спершу жінка вживала із господарями алкогольні напої, а коли ті засинали, їх обкрадала. Таким чином буковинка таємно викрала золоті прикраси, гаджети, побутові електроприлади та інше.

Крім того, поліцейські встановили, що зловмисниця ще й намагалася заволодіти обручкою товариша, однак їй це не вдалося, так як чоловік прикрасу тривалий час не знімав і вона міцно трималася на пальці.

Своїми діями жінка завдала потерпілим матеріальної шкоди на суму понад 54 тисячі гривень.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом відносно буковинки скерували до суду. Фігурантці інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 2 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України

Поліцейські Буковини вкотре нагадують, що санкції низки статей Кримінального кодексу України доповнено кваліфікуючою ознакою – вчинення злочину в умовах воєнного або надзвичайного стану. Крадіжки наразі прирівнюються до тяжких злочинів, незалежно від вартості викраденого.

Реклама

Залишити коментар