На Буковині поліціянтои повідомили іноземцю про підозру у незаконному зберіганні холодної зброї

У квітні цього року поліціянти Чернівецької області задокументували протиправні дії жителя сусідньої держави, який без передбаченого законом дозволу перевозив холодну зброю. Наразі за цим фактом слідчі поліції проводять досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування співробітники відділення поліції № 2 (м.  Хотин) Дністровського РВП встановили, що 41-річний іноземець перебуваючи на міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Мамалига», перевозив у транспортному засобі предмет, ззовні схожий на холодну зброю.

Правоохоронці вилучили речові докази та направили їх на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. За результатами проведених експертиз, вилучений предмет є контактною клинковою холодною зброєю колюче-ріжучої дії (багнет-ножем), виготовленою промисловим способом.

Наразі слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Дністровська окружна прокуратура.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар