Шахраї ошукали буковинку на майже 175 тисяч гривень

Цього разу аферистам вдалося увійти в довіру та незаконно заволодіти грошима під приводом покращення мобільного зв’язку. Поліцейські Буковини вкотре закликають громадян бути обачними, не довіряти незнайомцям та в жодному разі не розголошувати конфіденційну інформацію, яка стосується банківських рахунків.  

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

Учора, 14 травня, до Дністровського районного відділу поліції із повідомленням про шахрайство звернулася 60-річна села Іванівці. Жінка розповіла поліцейським, що до неї зателефонував невідомий, який представився працівником компанії стільникової мережі. Під приводом покращення мобільного зв’язку, співрозмовник увійшов в довіру до буковинки та дізнався код, який надійшов жінці у повідомленні. Унаслідок шахрайських дій з банківської картки заявниці  було перераховано на невідомий рахунок майже 175 тисяч гривень.

За фактом незаконного заволодіння коштами буковинки слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар