Перед судом постане буковинець за зберігання наркотиків

Наразі поліціянти зібрали неспростовні докази вини чоловіка та скерували обвинувальний акт відносно нього до суду. За вчинення кримінального проступку фігуранту загрожує штраф, виправні роботи або до п’яти років обмеження волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліціянти Буковини продовжують протидіяти незаконному обігу наркотичних речовин на території регіону. 19 квітня, під час проведення превентивних заходів, працівники Чернівецького РУП спільно з патрульними виявили та вилучили у 30-річного жителя села Рукшин зіп-пакет з речовиною, ззовні схожою на наркотичну.

Речові докази співробітники поліції направили на проведення експертизи до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Її результати засвідчили, що вилучене містить у своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину – мефедрон, обіг якої в Україні заборонений.

Дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду для розгляду.

Фігуранту інкримінують вчинення кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар