Поліціянти повідомили про підозру буковинцю у викраденні автомобіля

21-річний річний житель Красноїльська незаконно заволодів транспортним засобом «ВАЗ-2106», що належав односельчанину. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Відповідно до чинного законодавства, чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

До поліції звернулася 53-річна жителька Чернівецького району та повідомила, що невідома особа незаконно заволоділа автомобілем «ВАЗ-2106», який був припаркований біля її домогосподарства.  

У результаті розшукових заходів співробітники відділення поліції № 1 (м. Сторожинець) встановили особу фігуранта. Ним виявився місцевий житель, який скористався відсутністю господаря автомобіля, розбив скло водійських дверцят, проник до салону та за допомогою ключів, які були в транспортному засобі, завів двигун. Після цього чоловік деякий час їздив Красноїльськом, відтак – залишив транспортний засіб у с. Стара Красношора. 

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили про підозру буковинцю у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. 

Триває досудове розслідування.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар