За минулу добу на Буковині сталися дві аварії за участі мототранспорту

Учора увечері, 5 травня, в адміністративних межах сіл між Перташівка і Станівці та у селі Нові Бросківці унаслідок аварій за участі двоколісних транспортів постраждали троє буковинців. Двоє з них – неповінолітні. Слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зокрема, у Чернівецькому районі неподалік села Петрашівка зіткнулися два мотоцикла. Поліцейські попередньо встановили, що 16-річний кермувальник “Shineray 300” не обрав безпечної швидкості та зіткнувся із 16-річним водієм мотоцикла “Forte 250”. Неповнолітніх водіїв, місцевих жителів з травмами ніг та голови медики госпіталізували до лікарень. Наразі їх здоров’ю та життю нічого не загрожує. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №4 (Герца).

Того ж вечора аварія  трапилася у селі Нові Бросківці. Слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м. Сторожинець) на місці інциденту попередньо з’ясувала, що 37-річний водій мотоцикла “Honda” не обрав безпечної швидкості та зіткнувся із “ВАЗ-2107” під керуванням 19-річного місцевого жителя. Мотоцикліст отримав травми голови, грудної клітки та плеча. Наразі чоловік перебуває в лікарні.

За обома фактами слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортом особами, які керують транспортнисм замобами) Кримінального кодексу України.

Тривають досудові розслідуваання.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар