Перед судом постане раніше судимий буковинець за привласнення та викрадення майна

Фігурант знайшов банківську картку мешканки обласного центру і зняв з неї понад 18 тисяч гривень. Наразі слідчі Чернівецького районного управління поліції зібрали обґрунтовані докази вини порушника та скерували обвинувальний акт відносно нього до суду.

Прог це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У січні цього року до поліції звернулася 33-річна жителька Чернівців та повідомила, що невідома особа викрала гроші з банківської картки, яку вона загубила. Загальна сума збитків завданих заявниці становить 18 600 гривень.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів співробітники Чернівецького райуправління поліції встановили особу, причетну до вчинення протиправних дій. Ним виявився 44-річний чернівчанин, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом відносно буковинця до суду.

Чоловіку інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 1 ст. 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального Кодексу України.

Нагадаємо: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок, що в умовах воєнного стану прирівнюються до тяжких злочинів.

Реклама

Залишити коментар