У Чернівцях за вчинення крадіжки судитмуть львів’янина

Слідчі Чернівецького районного управління поліції зібрали обґрунтовану кількість доказів протиправної діяльності жителя Львівської області, який таємно викрав з квартири буковинки майно. Наразі поліціянти скерували обвинувальний акт відносно фігуранта до суду.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування поліціянти з’ясували, що у квітні цього року 30-річний раніше засуджений львів’янин проник до квартири 80-річної чернівчанки та викрав ноутбук. 

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом щодо чоловіка скерували до суду. Фігуранту інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Поліціянти Буковини нагадують: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану. Ці злочини прирівнюються до тяжких незалежно від вартості викраденого.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар