У ГУР прокоментували спробу замаху на Зеленського

Підготовка замаху на життя президента України Володимира Зеленського свідчить про те, що росія використовує методи, які знаходяться за рамками ведення війни у традиційному розумінні.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

“Це не вперше відбувається. Те, що ворог намагався і цього разу вчинити замах на верховного головнокомандувача, президента України Володимира Зеленського, продовжує спроби організації замахів на воєнно-політичне керівництво нашої держави, зокрема, генерала Буданова, означає, що Україна чинить опір”, — сказав він в ефірі телемарафону.

За його словами, лідери країни і Зеленський — це серйозна загроза для ворога.

Він привітав колег з успішною роботою — затриманням злочинця.

“Весь світ має розуміти, з ким нам доводиться мати справу. Це не цивілізований противник, це не цивілізована держава. Це підступні терористи, які можуть використовувати різні найогидніші ниці методи, які знаходяться за рамками ведення в традиційному розумінні війни”, — сказав Юсов.

Нагадаємо, 18 квітня Служба безпеки України повідомила, що у Польщі викрили російського агента, який пропонував спецслужбам країни-агресора рф здійснити замах на президента України Володимира Зеленського.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар