На Буковині поліцейські розслідують обставини ДТП зі смертельним наслідком

Учора, 17 квітня, в адміністративних межах села Недобоївці трапилась аварія. У результаті зіткнення легковика з вантажівкою, 56-річний чернівчанин отримав численні тілесні ушкодження та під час надання йому медичної допомоги помер в лікарні. За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Для встановлення всіх причин та обставин події на місці пригоди працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області, слідчо-оперативна група відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського РВП та патрульні поліцейські.

Попередньо, правоохоронці встановили, що 56-річний водій автомобіля “Opel Omega”, рухаючись по автодорозі Н-03 сполучення Житомир-Чернівці, допустив зіткнення з вантажівкою “MAN”, під керуванням 53-річного жителя міста Чернівці.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди кермувальник легковика отримав тілесні ушкодження, медики госпіталізували потерпілого до лікарні. Однак під час надання йому медичної допомоги чоловік помер.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Реклама