У Чернівцях представлено нову економічну платформу “Зроблено в Україні”

У Чернівцях, за участю Президента Володимира Зеленського і премʼєр-міністра Дениса Шмигаля, представлено нову економічну платформу “Зроблено в Україні”.

Володимир Зеленський заявив, що платформа має стати дієвим інструментом у розвитку українського бізнесу. За його словами, йдеться не лише про оборонну промисловість, яка наразі, безумовно, у пріоритеті. Але й про інший інноваційний бізнес, релоковані підприємства, яким потрібна підтримка. Нові контракти — нові робочі місця. Все це змушує економіку працювати і приносити країні користь.

Віцепрем’єр-міністр — міністр економіки України Юлія Свириденко у ході презентації зазначила, що на програму «Зроблено в Україні» в бюджеті держави закладено рекордні за останній час понад 45 мільярдів гривень. З них для Буковини — 800 мільйонів гривень в рамках усіх програм.

Вона зауважила, що Буковина — один із тих регіонів, які показують як єдність впливає на нашу економіку. І підкреслила, що Чернівецька область входить у трійку регіонів за кількістю релокованого бізнесу, а показник частки переробної промисловості в області 11.9% – найвищий з 2012 року.

Загалом, програма “Зроблено в Україні” покликана налагодити ефективну співпрацю між державою і бізнесом та сприяти розвитку українських виробників, що надзвичайно важливо у цей час.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар