Перед судом постане харків’янин, який обвинувачується у підробці офіційних документів та їх використанні

Поліцейські зібрали беззаперечні докази вчинення чоловіком кримінальних правопорушень. За скоєне фігуранту загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

14 лютого на контрольно-пропускному пункті «Красноїльськ» під час проходження митного контролю 30-річний житель міста Харків пред’явив для перевірки прикордонникам документи з ознаками підробки.

Під час досудового розслідування працівники відділення поліції №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що чоловік підробив тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку ВКЛ про непридатність до служби, а в подальшому використав їх для безперешкодного перетину державного кордону.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду. Чоловіку інкримінують чинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 і 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар