У Чернівцях на фестивалі “SOUNDS OF BACH” виступить відомий французький композитор

Жан Марі Леруа – Великий Патріот і Друг України, композитор, професор, диригент, головний органіст церкви Нотр-Дам де Назарет у Парижі, який підтримує Україну і духовно, і матеріально, за останні роки, разом з цьогорічними виступами – дав в Україні понад 80 концертів, з них, – уже буде 24 концерти у його улюблених Чернівцях завергуватиме фестиваль 6-го та 7-го квітня.

Про це повідомляє Чернівецька обласна філармонія ім. Д. Гнатюка.

На 23-му і 24-му Чернівецьких концертах, представляючи музику Великого Й. С. Баха, – Жан Марі Леруа, як завжди, виступатиме в українських вишиванках.

“У вишитих сорочках, одну з яких я отримав в подарунок у Чернівцях, – я хочу показати, що солідарний з усіма вами, а моя музика – це підтримка нескорених українців”,- говорить Маестро, який в Парижі, після кожної Меси – грає Гімн України.

6-го і 7-го КВІТНЯ,- два концерти, за творами Й. С. Баха, які підготував для своїх улюблених чернівецьких слухачів Жан Марі Леруа, в рамках фестивалю «SOUNDS OF BACH» – вкотре стануть знаменною подією у музичному житті Буковини. І на завершення програми, на завершення фестивалю – уже традиційно прозвучить власна Сюїта великого Маестро – Жан Марі Леруа – «СЛАВА УКРАЇНІ».

Реклама

Залишити коментар