У Чернівцях поліціянти повідомили чоловіку про підозру у вчиненні хуліганства

3 квітня під час моніторингу соціальних мереж буковинські правоохоронці виявили відеодопис, де видно, як невідома особа по вулиці Парковий проїзд обласного центру ходить з предметом, схожим на пістолет. Поліціянти затримали фігуранта за вчинення протиправних дій. За скоєне йому загрожує до семи років позбавлення волі. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На місце інциденту виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та працівники Управління патрульної поліції в Чернівецькій області, де правоохоронці з’ясували, що 39-річний чернівчанин, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у дворі біля свого будинку стріляв по пляшках.

За силової підтримки спецпризначенців Роти поліції особливого призначення ГУНП в Чернівецькій області правоохоронці затримали фігуранта у порядку ст. 298-2 (Затримання уповноваженою службовою особою особи, яка вчинила кримінальний проступок) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Поліціянти звертаються до буковинців: якщо ви стали свідком вчинення протиправних дій, одразу телефонуйте на спецлінію «102»! Вчасно отримана інформація дозволить правоохоронцям запобігти скоєнню злочинів і вберегти здоров’я та життя громадян.

Реклама