Буковинця судитимуть за нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості з необережності та вчинення шахрайства

40-річний житель обласного центру під час сутички із іншим чоловіком штовхнув його, після чого він втратив рівновагу і впав на асфальт. Також раніше засуджений за майнові злочини чоловік заволодів шахрайським шляхом мобільним телефоном чернівчанина. Наразі за цими фактами слідчі поліції завершили досудове розслідування. Відповідно до санкцій статей, фігуранту загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області. 

7 липня минулого року у Чернівцях між двома місцевими жителями виник конфлікт, у результаті якого один із чоловіків штовхнув опонента. Від удару він упав на землю та зламав ліву стегнову кістку. Відповідно до висновків експертизи, тілесні ушкодження належать до середнього ступеня тяжкості. 

Крім цього, цей же фігурант заволодів шахрайським шляхом мобільним телефоном іншого чернівчанина вартістю 6 тисяч гривень і розпорядився ним на власний розсуд. Чоловік попросив телефон у незнайомця, щоб здійснити дзвінок. Але після цього не повернув майно власникові. 

Слідчі Чернівецького районного управління поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та передали обвинувальний акт відносно фігуранта для розгляду до суду. 

Йому інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених:

– ст.128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження);

– ч.2. ст. 190 (Шахрайство) Кримінального Кодексу України. 

Реклама

Залишити коментар