У Вижницькому районі дізнавачі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні наркозлочину

Поліцейські задокументували протиправні дії буковинця, який зберігав при собі психотропну речовину. Відповідно до чинного законодавства, за вчинення такого правопорушення буковинцю загрожує до п’яти років обмеження волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У лютому цього року співробітники Вижницького районного відділу поліції викрили 39-річного місцевого жителя, який незаконно зберігав наркотики. Під час проведення поверхневої перевірки поліцейські виявили у чоловіка поліетиленовий пакет із речовиною, ззовні схожою на наркотичну.

Правоохоронці вилучили речові докази та направили їх до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення відповідних експертиз.

Результати експертизи засвідчили, що вилучене у своєму складі містить психотропну речовину – PVP, обіг якої в Україні заборонено.

Дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Вижницької окружної прокуратури повідомили про підозру фігуранту у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Реклама