Буковинець постане перед судом за вчинення ДТП з потерпілим

Унаслідок аварії, яка сталася з провини 25-річного водія автомобіля “Renault Megane” травми отримав пасажир легковика. Наразі слідчі поліції завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно винуватця ДТП до суду для розгляду. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування співробітники відділення поліції №2 (м. Хотин) Дністровського РВП з’ясували, що того дня 25-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Renault Megane», проявив неуважність і самовпевненість у своїх діях, не врахував дорожньої обстановки», допустив виїзд транспортного засобу за межі проїжджої частини дороги та зіткнувся з електроопорою.

У результаті автопригоди травмувався 27-річний пасажир транспортного засобу. Відповідно до висновку експертизи травми, які отримав потерпілий відносяться до тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості.

Наразі слідчі поліції завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом відносно чоловіка до суду. Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювала Дністровська окружна прокуратура.

За вчинення кримінального правопорушення чоловіку загрожує позбавлення волі до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий же строк.

Реклама

Залишити коментар