У Чернівцях поліцейські затримали “закладчика”, у якого вилучили наркотиків на майже 100 тисяч гривень

Співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в Чернівецькій області спільно з працівниками Чернівецького районного управління поліції задокументували протиправну діяльність 20-річного жителя села Панка. Для збуту наркотиків чоловік налагодив схему їх розповсюдження методом «закладок». Наразі слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру та звернулися до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

27 березня під час профілактичного відпрацювання території міста Чернівці поліцейські ГУНП в Чернівецькій області викрили 20-річного буковинця, який займався розповсюдженням наркотичних засобів на вулицях обласного центру.

Під час особистого огляду та проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання, а також в автомобілі фігуранта правоохоронці виявили та вилучили згортки та  зіппакети із наркотичними засобами.

Поліцейські затримали порушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Вилучені наркотичні речовини працівники поліції направили на експертизу до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Попередня їх вартість майже 100 тисяч гривень. 

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. 

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Реклама

Залишити коментар