Четверте Євро поспіль. Україна у фіналі відбору в плей-офф переграла Ісландію

Голи Циганкова та Мудрика допомогли оформити “синьо-жовтим” знову вольову перемогу.

Через кілька днів після важкого матчу проти Босній і Герцеговини нашим футболістам залишилося останнє випробування на шляху до Євро-2024, що буде проходити у Німеччині. Супернком стала збірна Ісландії котра з розгромним рахунком 1-4 обіграла Ізраїль.

Українці активно розпочали зустріч і володіли незначною територіальною перевагою та намагалися використати всю ширину поля для побудови своїх атак. А в середині першої половини зустрічі позиційна атака ісландців завершилася ударом Гудмундссона із центральної зони, після якого м’яч влетів у кут наших воріт.

На початку другого тайму українці одразу почали нагнітати, навантажуючи штрафний майданчик суперників навісними та прострільними передачами. Ісландці не стали сідати на своїй половині поля та “зловили” стрімку контратаку. У її завершальній стадії гру на себе взяв Циганков, який з правого напівфлангу змістився у центр і пробив точно у кут.

На 84 хвилині матчу перед штрафним опонентів Судаков відпасував м’яч під удар Мудрику, який відправив футбольний снаряд у ворота.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар