Буковинець постане перед судом за вчинення наркозлочину

Співробітники Чернівецького районного управління поліції викрили та задокументували протиправну діяльність раніше судимого чоловіка, який незаконно зберігав наркотичні речовини у великих розмірах. Наразі поліцейські зібрали беззаперечні докази вини буковинця та скерували обвинувальний акт відносно нього до суду. За вчинення кримінального правопорушення фігуранту загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейські Буковини продовжують протидіяти незаконному обігу наркотичних речовин на території регіону. Так, 16 січня цього року під час проведення превентивних заходів працівники Чернівецького РУП виявили та вилучили у 26-річного села Нові Бросківці зіп-пакет з речовиною, ззовні схожою на наркотичну. 

Речові докази співробітники поліції направили на проведення експертизи до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Її результати засвідчили, що вилучене містить у своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину – PVP, обіг якої в Україні заборонений.

Згідно із таблицею затвердженою наказом МОЗ України, загальна маса вилученої речовини відноситься до великих розмірів.

Слідчі поліції завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом відносно фігуранта скерували до суду. Буковинцю інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України

Процесуальне керівництво у вказаному провадженні здійснювала Чернівецька спеціалізована прокуратура у сфері оброни Західного регіону. 

Реклама

Залишити коментар