Буковинцю загрожує до п’яти років обмеження волі за зберігання наркотиків

У лютому цього року співробітники Дністровського районного відділу поліції №1 (м. Сокиряни) викрили 39-річного місцевого жителя, який зберігав удома речовину зеленого кольору, зовні схожу на канабіс. За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження та наразі передали обвинувальний акт відносно фігуранта для розгляду до суду. 

Про це повідомляє відділ комунікацїі поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що буковинець придбав для себе (без мети збуту) наркотичні речовини та зберігав їх удома. У результаті проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка поліцейські виявили і вилучили речовину, зовні схожу на наркотичну. 

Відтак – поліцейські направили її для проведення відповідної експертизи до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Її результати засвідчили, що вилучені речовини є канабісом, обіг якого в Україні заборонений.

Під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури дізнавачі поліції завершили досудове розслідування відносно буковинця. Йому  інкримінують вчинення кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Реклама

Залишити коментар