У Чернівцях відбудеться публічна зустріч-дискусія зі Святославом Вакарчуком

Запрошуємо вас на публічну дискусію з культовим музикантом і громадським діячем Святославом Вакарчуком, яка відбудеться в Чернівцях 20 березня 2024 року.

Під час зустрічі, яку модеруватиме письменник Андрій Любка, поговоримо про ключові виклики, які стоять перед країною та суспільством на третій рік повномасштабного вторгнення. Про важливість збереження єдності заради спільної мети і здатність «не втомлюватися», про громадянське лідерство і волонтерство. Про те, як культура може служити своїй країні у найважливіший момент історії, зокрема й для промоції України в світі. Про важливість формування єдиної політичної нації, яка водночас зберігає все багатство етнічної й культурної різноманітності, про співпрацю з нашими сусідами в Центральній Європі та роль громадянського суспільства в прискоренні євроінтеграції.

Приходьте насолодитися конструктивною розмовою та оптимістичною енергетикою, яка всім нам сьогодні так потрібна! 

Коли: середа, 20 березня 2024 року, 15:00
Де: Культурно-мистецький центр ім. І.Миколайчука (вул. Головна, 140)
Вхід вільний. Реєстрація на зустріч обов’язкова:
https://forms.gle/iAsFgLjeRRnRpdNw6

Подія відбувається у рамках проєкту «Посилення міжетнічного діалогу для забезпечення стійкості та верховенства права в Україні, як основи для повоєнної відбудови країни та зміцнення добросусідства у Центральній Європі заради європейської і євроатлантичної інтеграції України», який реалізовує Інститут центральноєвропейської стратегії за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар