Інструкції в “Телеграм” не допомогли: буковинські прикордонники затримали порушників

У прикордонній смузі в Чернівецькій області прикордонники затримали порушників. Оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону отримали випереджувальну інформацію про підготовку незаконного перетину державного кордону на ділянці відділу Порубне.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

У визначений час порушники сіли в легковий автомобіль та вирушили в бік кордону. Однак прикордонники “вели” їх від самого початку руху. Неподалік кордону правоохоронці зупинили авто. В ньому знаходилось троє чоловіків, мешканців Херсонської, Київської та Чернівецької областей.

Далі прикордонникам стало відомо, що чоловіки за допомогою Телеграм-каналу завчасно домовились з організатором про переправлення до Румунії в обхід пунктів пропуску. Під час здійснення свого задуму порушники отримували онлайн вказівки про напрямки, за якими треба рухатись. За це вони заплатили по 4 тисячі євро.

Наразі тривають пошуки організатора незаконної подорожі, якому загрожує кримінальна відповідальність за статтею 332 Кримінального кодексу України. Відносно затриманих складені протоколи про адміністративне правопорушення.

Реклама

Залишити коментар