Скандал із поліцейською у Чернівцях: правоохоронці завершили службове розслідування

За висновком проведеної перевірки відносно поліцейської застосовано дисциплінарне стягнення у виді попередження про неповну службову відповідність. 

Про це повідомляє керівник ГУНП у Чернівецькій області Віктор Нечитайло.

“Під час моніторингу соціальних мереж інтернету був виявлений допис щодо можливих неправомірних дій поліцейської відносно учнів одного із навчальних закладів обласного центру. Я ініціював проведення службового розслідування. Всебічно вивчили причини та умови. За результатами перевірки службової діяльності, до дисциплінарної відповідальності притягнуто вісім працівників, серед яких працівники керівної ланки Чернівецького районного управління поліції та ГУНП. Подальша служба поліцейської буде не пов’язана з дітьми”, – сказав начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Віктор Нечитайло.

Також керівник поліції Буковини зауважив, що нині триває перевірка інформації, яка викладена у зверненнях учасників освітнього процесу.

“До нас надійшли численні заяви від учасників освітнього процесу, зокрема і батьків. Ситуація є неоднозначною, найближчим часом перевіримо всі викладені факти і приймемо відповідні рішення. Ювенальна поліція продовжує працювати над вирішенням складної конфліктної ситуації у навчальному закладі та створюватиме безпечне та дружнє середовище для дітей”, – додав полковник поліції.

Реклама

Залишити коментар