Поліціянти Буковини повідомили раніше засудженому чоловіку про підозру у зберіганні наркотиків

Співробітники Дністровського райвідділу поліції викрили 45-річного мешканця села Новоселиця, який незаконно зберігав за місцем проживання канабіс. Наразі поліцейські повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що уродженець Кіровоградської області придбав для власного вживання наркотичні речовини та зберігав їх за місце проживання. У результаті проведення санкціонованого обшуку у селі Новоселиця Дністровського району, де проживає чоловік, працівники поліції виявили і вилучили речовини, ззовні схожі на наркотичні.

Вилучені речовини правоохоронці направили для проведення відповідної експертизи до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Її результати засвідчили, що вилучені речовини є небезпечним наркотичним засобом – канабісом, обіг якого в Україні заборонений.

Чоловік впродовж року був засуджений за вчинення наркозлочину.

Слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Дністровська окружна прокуратура. 

Триває досудове розслідування.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар