На Буковині офіцер громади відновив рух транспорту на ділянці дороги, на яку внаслідок негоди впали дерева

Сьогодні, у вівторок 12 березня, на трасі Н-03 сполученням «Житомир-Чернівці» через погіршення погодних умов був ускладнений дорожній рух. У результаті ранкової негоди неподалік с. Рингач на проїжджу частину траси впали дерева. Відтак – деякий час цією ділянкою дороги не могли їздити транспортні засоби. Наразі завдяки спільним зусиллям правоохоронців рух відновлено.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Оперативно реагуючи на надзвичайну подію, поліцейський офіцер громади капітан поліції Олексій Нікітоя одразу прибув на місце інциденту. Щоб розблокувати рух транспорту, поліцейський спільно зі співробітниками групи реагування патрульної поліції №6 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції та Поліції  охорони взялися розчищати дорогу. 

За короткий термін часу правоохоронці розпилили дерева, що впали, та звільнили проїжджу частину від гілляк, відтак – рух транспорту був відновлений.

“Розуміючи, що надзвичайна ранкова подія може завадити звичному руху автомобілів у годину-пік, нам з колегами потрібно було в найкоротший термін звільнити дорогу до с. Рингач. Ми на службовому автомобілі оперативно прибули сюди та за допомогою бензопили розчистили проїжджу частину”, – розповідає поліцейський офіцер громади капітан поліції Олексій Нікітоя. 

Правоохоронці і надалі відстежують ймовірне ускладнення погодних умов на території Буковини. Відтак – готові реагувати на надзвичайні події. Якщо у вас виникли подібні ситуації, телефонуйте на спецлінію “102”.

Реклама

Залишити коментар