Поліціянти Буковини перекрили черговий канал незаконного переправлення чоловіків за кордон

Оперативники відділу міграційної поліції Головного управління Національної поліції Чернівецької області спільно з колегами з відділення № 1 (Путила) Вижницького райвідділу поліції та працівниками Державної прикордонної служби затримали двох буковинців, які організували трансфер чоловіків до Румунії. Наразі фігурантам вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

В адміністративних межах села Селятин, поблизу лінії розмежування державного кордону, правоохоронці зупинили двох жителів Дністровського району, які мали намір потрапити до сусідньої країни поза межами контрольно-пропускного пункту.

Під час проведення невідкладних поліцейських заходів співробітники поліції з’ясували, що 35-річний житель Берегомета та 23-річний житель села Комарівці, за грошову винагороду у розмірі 2500 доларів США з особи організували трансфер двох чоловіків призивного віку до Румунії. Буковинці, на автомобілі «Ford Transit Connect», доправили охочих незаконно перетнути кордон, до лінії розмежування та вказали маршрут через ліс.

Правоохоронці затримали обох фігурантів в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Вижницької окружної прокуратури повідомили затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські готують клопотання до суду про обрання фігурантам запобіжного заходу.

Реклама

Залишити коментар