За минулу добу на Буковині сталося 8 пожеж

Про це повідомляють у ГУ ДСНС України в Чернівецькій області.

9 березня на спецлінію “101” надійшло повідомлення про пожежу у господарській будівлі в місті Хотин Хотинської територіальної громади. На місце події прибули рятувальники 7 державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу площа пожежі склала 15 кв.м.

Вогнем знищено покриття та речі домашнього вжитку. Причину пожежі встановлюють фахівці.

Іще одна пожежа виникла в селі Дубівці Мамаївської територіальної громади на території господарської будівлі сталося загорання в автомобільному напівпричепі.

На момент прибуття рятувальників 9 державної пожежно-рятувальної частини площа пожежі склала 20 кв. м. До ліквідації також залучалася місцева пожежна команда села Драчинці. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Також пожежу зареєстровано у житловому будинку в місті Чернівці. Площа пожежі склала 1 метр та була ліквідована місцевим населенням до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

На пожежі травмовано 1 особу.

Протягом доби зареєстровано 4 пожежі на відкритій території у Дністровському, Чернівецькому районах та місті Чернівці. Загальна площа пожеж склала понад 3 га. Причини пожеж встановлюються.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар