Зеленський заявив, що на нього вчиняли замах понад 10 разів

Президент України Володимир Зеленський розповів, що, за даними спецслужб, на нього вчиняли замах понад 10 разів.

Про це він сказав в інтерв’ю для програми Cinque minuti італійського телеканалу Rai1, розповідаючи про ракетний удар по Одесі під час візиту Премʼєр-міністра Греції.

“Кажуть, більше 10 (разів російські спецслужби намагалися вчинити замах на мене – ред.). Але я не рахую. Усі наші люди, військовослужбовці, цивільні постійно ризикують. Я – Президент країни і я відповідно теж ризикую”, – зазначив Зеленський.

За його словами, удар балістичною ракетою по Одесі під час візиту Премʼєр-міністра Греції був здійснений дуже швидко і українські сили не встигли відпрацювати.

“Десь за 300-400 метрів був удар балістичною ракетою. Ракета дуже швидко прийшла. Я не знаю, по кому був цей удар. Але в будь-якому випадку я не кажу про себе, я кажу про повагу до лідерів інших держав, до людей інших держав. Ви бачите, що у путіна її просто нема. Вдарити балістичною ракетою тоді, коли візит Прем’єр-міністра Греції”, – сказав Президент.

Він зауважив, що керівник грецького уряду був дуже здивований.

“Але я ні, бо всі ми знаємо, що він (путін – ред.) не зупиняється, він вбиває і тероризує не тільки військових, а й усе цивільне суспільство. Важко сказати, куди били російські війська, але в будь-якому випадку це поза здоровим глуздом”, – наголосив Зеленський.

Реклама

Залишити коментар