У “Чернівціобленерго” розповіли про плани відключення споживачів за борги у березні

Станом на 4 березня 775 боржників (із них 589 – у Чернівцях) є у списках на відключення, які сформували у Чернівецькій обласній енергопостачальній компанії. Ці споживачі заборгували 7,8 млн грн.

Про це розповіли у АТ “Чернівціобленерго”.

Також 186 споживачів передбачається відключити за борги упродовж 4-7 березня у районах області (крім Путильської та Сокирянської дільниць)

З 11 березня і до кінця місяця будуть працювати лише по місту Чернівці.

На даний момент уже 535 споживачам краю обмежено споживання з початку кампанії з відключення за борги (з 24 січня 2024 р.)

Зрештою 329 споживачів, які перебували у списках на відключення, не відключили, оскільки їх відкликали з переліку боржників, бо вони розрахувалися завчасно.

Обленерго наголошує, що здійснює лише технічну роботу з відключення споживача від мережі за запитом ТОВ ЧОЕК. Інформацію про те, кого відключити, а кого підключити нам надає енергопостачальна компанія.

“Коли наші працівники виїжджають на об’єкт, вони перевіряють пошту від ТОВ ЧОЕК про перелік споживачів, які потрібно відкликати зі списків. Тому, якщо ви погасили заборгованість, відразу повідомте про це постачальника електроенергії. Навіть, якщо у вас на руках буде платіжний документ, ми не зможемо ним керуватися, бо ми не маємо інформації про ваші нарахування чи борги. Саме ТОВ ЧОЕК може підтвердити вашу оплату, і тільки офіційне повідомлення енергопостачальної компанії є підставою для нас не відключати споживача”, – йдеться у повідомленні.

Споживачів просять подбати про оплату завчасно.

Реклама

Залишити коментар