Молодий підприємець з Буковини відкрив першу у Новодністрвоську зарядну станцію для електрокарів

Молодий підприємець з Новодністровська Володимир Гонта отримав мікрогрант у рамках державної програми єРобота “Власна справа” та відкрив першу у м.Новодністрвоську зарядну станцію для електрокарів.

Про це повідомляє Чернівецький обласний центр зайнятості.

Володимир має власний магазин “М’ясна лавка”, тут продає якісний та завжди свіжий товар, тому цей магазин користується популярністю не лише у жителів міста Новодністровськ, а й прилеглих сіл.

Не зупиняючись на досягнутому, Володимир вирішив розширити свій бізнес. Поруч із власним магазином, підприємець орендував земельну ділянку, а за рахунок грантових коштів урядової програми єРобота облаштував зарядну станцію під франшизою “Toka”. Власники електромашин, які проживають у місті та ті, які їдуть транзитом, мають можливість заправити свої електрокари.

Зарядна станція передбачає самообслуговування, розрахунок за отриману послугу відбувається через особистий кабінет. Найближчі станції мережі “Toka” знаходяться у м.Вінниця та м.Чернівцях. Тож відтепер водії електротранспорту, які їдуть у далеку дорогу не оминатимуть місто Новодністровськ, матимуть можливість скористаються цією зарядною станцією.

Також, Володимир Гонта працевлаштував одну людину, яка перебувала на обліку в службі зайнятості, адже однією з умов отримання мікрогранту є створення нових робочих місць. Звертаємо увагу, що продовжується прийом заявок за програмами “Власна справа” і “Грант для ветеранів та їх подружжя”.

Подати заявку можна через Дія.

Більше про грантові програми читайте тут: “Власна справа” https://is.gd/xBaklo “Грант для ветеранів та їх подружжя” https://is.gd/jxqZ7j

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy або за номером телефону (0372) 95 02 11.

Реклама

Залишити коментар