Олещук показав відео Су-34, який українські військові збили на Маріупольському напрямку

Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук показав відео палаючого російського винищувача Су-34, який українські військові збили 1 березня.

Відповідне відео він опублікував у Telegram у суботу, 2 березня.

За словами Олещука, ворожий літак збили на Маріупольському напрямку. На опублікованому відео видно, як літак палає, у небі також видно сліди збиття.

“Ось він — збитий Су-34 вранці 1 березня 2024 року на Маріупольському напрямку.Не завжди вдається порадувати вас такими відео, адже Повітряні Сили ведуть бойову роботу на великих дистанціях! Перевірено, візуально підтверджено!”, — написав Олещук.

Раніше повідомлялося, що ворожий літак намагався завдати удару по українських позиціях керованими авіабомбами. Це вже 14-й російський винищувач, який українським захисникам вдалося збити менш ніж за місяць.

Також цього тижня Сили оборони знищили п’ять російських літаків. 29 лютого на Авдіївському та Маріупольському напрямках було знищено два російських Су-34, також цього дня повідомлялося про збитий Су-34 на Східному напрямку. 27 лютого на Східному напрямку українські військові збили Су-34. Згодом стало відомо про знищення другого такого винищувача.

Реклама

Залишити коментар