У Чернівцях поліціянти повідомили про підозру раніше засудженому буковинцю в зберіганні наркотиків

У січні цього року співробітники поліції викрили 27-річного чоловіка, який придбав і зберігав при собі наркотики з вмістом особливо небезпечної речовини – PVP для власного вживання. За цим фактом поліціянти розпочали кримінальне провадження. Відповідно до санкції статті, порушнику загрожує до трьох  років обмеження волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час проведення досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що житель с. Нові Бросківці шляхом «закладки» придбав у Чернівцях наркотики. Після цього був зупинений працівниками поліції відповідно до ст. 298-2 (Затримання уповноваженою службовою особою особи, яка вчинила кримінальний проступок) Кримінального процесуального Кодексу України.

Буковинець раніше був засуджений за вчинення крадіжки і грабежу.

Поліціянти направили вилучені речовини для проведення відповідної експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Її результати засвідчили, що у вилученому міститься особливо небезпечна кристалічна речовина PVP, обіг якої в Україні заборонений. 

у чернівцях слідчі поліції повідомили про підозру раніше засудженому буковинцю в зберіганні наркотиків

Згідно із таблицею, затвердженої наказом МОЗ України, загальна маса вилученої психотропної речовини відноситься до великих розмірів.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону слідчі поліції повідомили про підозру буковинцю у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар